Heating

Zie je door de bomen het bos niet? Dat snappen we. ehc geeft je vakkundig advies en zorgt ervoor dat je efficiënt verwarmt naar wens.

Ben je aan het bouwen, klaar om te renoveren of ben je gewoon toe aan een upgrade van je huidige verwarmingssysteem? Wij staan voor je klaar. In ons land is centrale verwarming een absolute must en met de vele opties van vandaag helpen we je graag om de juiste keuze te maken.

Denk aan traditionele gasverwarming, efficiënte radiatoren of luxueuze vloerverwarming. Misschien ben je geïnteresseerd in duurzame oplossingen zoals een warmtepomp of zonneboiler? Wat je ook kiest, wij hebben de expertise om je door het proces te begeleiden en ervoor te zorgen dat je voldoet aan alle geldende wetgeving.

En vergeet niet, er zijn verschillende premies beschikbaar waar je van kunt profiteren, maar deze zijn vaak gebonden aan specifieke voorwaarden. Ook hier helpen wij je graag bij, zodat je het maximale uit je investering kunt halen.

Bij ehc begrijpen we dat elk gebouw uniek is en daarom bieden we een persoonlijke aanpak. Onze experts komen bij jou ter plaatse om de mogelijkheden te bekijken en al jouw vragen te beantwoorden. Zowel voor particulier, professioneel als industrieel.

Persoonlijk advies

Ontdek alles over de juiste energieoplossing

Warmtepomp

Vloerverwarming

Divers duurzame oplossingen

Enkele projecten